Banner
Domů > produkty >> Kosmetická surovina

arbutin skin lightening krém Beta arbutinový prášek

Beta arbutinový prášek
Certifikát pravosti Alpha Arbutin
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Základní infomace beta arbutinového prášku

jméno výrobku Beta arbutinový prášek Jiné jméno Arbutinový prášek
Specifikace 99% podle HPLC Vzhled Bílý krystalický prášek
Molekulární vzorec C12H16O7 Molekulární váha 272,25
Č. CAS 497-76-7 EINECS Č. 207-850-3
OEM Service Ano Standard USP nebo EP
Certifikace ISO, KOSHER, FDA Rozpustný Voda
Strukturální vzorec alpha arbutin powder

Arbutin je glykosid; glykosylovaný hydrochinon extrahovaný z medvědí rostliny rodu Arctostaphylos mezi mnoha dalšími léčivými rostlinami, především z čeledi Ericaceae. Při lokálním použití inhibuje tyrosinázu a brání tak tvorbě melaninu. Arbutin se proto používá jako činidlo zesvětlující pokožku. Velmi malé množství arbutinu se nachází v pšenici, hrušce a některých dalších potravinách. To je také nalezené v Bergenia crassifolia. Arbutin byl také produkován in vitro kulturou Schisandra chinensis.


Funkce beta arbutinového prášku

1.Beta arbutinový prášek je nebezpečný v případě zasažení očí (dráždivý).

2.Beta arbutin Prášek maiis mírně nebezpečný při vdechování (dráždivý pro plíce).

3.Beta arbutinový prášek nedráždí pokožku.

4.Beta arbutinový prášek je velmi dobrým zjasněním pokožky


Aplikace beta arbutinového prášku

1. Kosmetický průmysl (velmi dobré výrobky pro rozjasnění pleti)

Beta arbutinový prášek chrání pokožku před poškozením volnými radikály. Alpha Arbutin je bělicí činidlo, které je v Japonsku a Asii velmi populární pro degrantaci kůže. Alfa Arbutinový prášek inhibuje tvorbu melaninového pigmentu inhibicí tyrosinázové aktivity.

Prášek Beta Arbutin je velmi bezpečný kožní prostředek pro vnější použití, který nemá toxicitu, stimulaci, nepříjemný zápach ani nežádoucí účinky, jako je Hydrochinon. Zapouzdření prášku alfa-Arbutinu představuje dodávací systém, který tento účinek může časem potencializovat. Alpha Arbutin je způsob, jak začlenit hydrofilní Alpha Arbutin do lipofilních médií. Arbutin má tři hlavní vlastnosti; Bělicí účinky, anti-age efekt a UVB / UVC filtr.

2. Zdravotnický průmysl

Již v 18. století byl prášek Beta Arbutin poprvé používán v lékařských oblastech jako protizánětlivé a antibakteriální činidlo. Prášek Beta Arbutin byl používán zejména pro cystitidu, uretritidu a pyelitidu. Tato použití se dodnes používají v přírodních léčivech, které k léčbě jakékoli nemoci používají pouze přírodní složky.

Prášek Beta Arbutin lze také použít k potlačení virulence bakteriálních patogenů ak prevenci kontaminujících bakterií. Prášek Arbutin se také používá k léčbě alergického zánětu kůže. V poslední době se prášek Arbutin používá k prevenci pigmentace ak krásnému bělení pokožky. Mezitím může být arbutinový prášek používán k bělení kůže, k prevenci skvrn jater a pihy, k léčbě známek spálení od slunce a k regulaci melanogeneze.


Dotaz