Banner
Domů > produkty >> Kosmetická surovina

Kyselina azelaová pokožky Azelaic Acid Powder

Azelaic Acid Powder
Seznam produktů FZBIOTECH
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Základní informace 0010010 nbsp;

jméno výrobkuAzelaic acid PowderJiné jménoKyselina azelaová
Specifikace99.5%VzhledBílý krystalický prášek
Molekulární vzorecC9H16O4Molekulární váha188.22
Č. CAS123-99-9EINECS Č.204-669-1
StandardUSP nebo EPCertifikaceISO, KOSHER, FDA
Školní známkaLékařské a kosmetickéRozpustnýVoda
Strukturální vzorecAzelaic Acid powder


Kyselina azelaová je prášek získaný ozonolýzou kyseliny olejové. Vedlejším produktem je kyselina nonanová.To je přirozeně produkováno Malassezia furfur (také známý jako Ovlosporum), kvasnice, které žije na normální kůži. Bakteriální degradace kyseliny nonanové produkuje kyselinu azelaovou.


Funkce

Kyselina azelaová se používá k léčbě mírné až střední akné, akné a zánětlivé akné. Patří do třídy léčiv nazývaných dikarboxylové kyseliny. Funguje tak, že ničí bakterie akné, které infikují póry kůže. Snižuje také produkci keratinu, což je přírodní látka, která podporuje růst bakterií akné.

Používá se k ošetření kožní pigmentace, včetně melasmatizace a zánětlivé pigmentace, zejména u tmavší kůže. Bylo doporučeno jako alternativa k hydrochinonu (HQ). Jako inhibitor tyrosinázy snižuje syntézu melaninu.


aplikace

1. Prášek kyseliny azelaové může inhibovat syntézu mikrobiálních proteinů, takže má antibakteriální účinek na P. acnes a Staphylococcus epidermidis a lze jej použít jako lék proti akné.

2. Abychom dosáhli dobré propustnosti pokožky, přidání naší kosmetiky s kysanou smetanou může zvýšit absorpci prostřednictvím funkce pokožky a zesvětlit účinek rtěnky.

3. Prášek na bázi kyseliny azelaové nebo zinečnaté soli, kompatibilní s vitamínem B 6, lze použít u mužů 0010010 # 3 9; přípravky na péči o vlasy, které zabraňují vypadávání vlasů, hormonální léčbě a stimulaci vlasů růst.


Zpráva o zkoušce prášku kyseliny azelaové

COA of Azelaic Acid


Dotaz