Banner
Domů > produkty >> Kosmetická surovina

kapsaicin na prodej Extrakt z čistého kapsaicinu

Extrakt z čistého kapsaicinu
COA kapsaicinu
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Základní informace o extraktu z čistého kapsaicinu

jméno výrobku Extrakt z čistého kapsaicinu Jiné jméno Kapsaicinový prášek
Specifikace 10% -99% Vzhled Hnědý až bílý prášek
Molekulární vzorec C18H27NO3 Molekulární váha 305,41
Č. CAS 404-86-4 EINECS Č. 206-969-8
OEM Service ANO Standard USP nebo EP
Certifikace ISO, KOSHER, FDA Školní známka Lékařské a potravinářské
Strukturální vzorec pure capsaicin extract

Zavedení extraktu z čistého kapsaicinu

Přírodní kapsaicin se vyrábí z oleoresinu kapsicum pokročilými metodami separace a rafinace. Má vysokou lékařskou hodnotu pro antimikrobiální látky, zmírňuje bolest a snižuje zánět. Může být použit ve farmaceutických výrobcích, biochemických pesticidech, biochemických zbraních atd.


Funkce extraktu čistého kapsaicinu

1. Může léčit bolest kloubů, neuralgii a další neléčitelná onemocnění;

2.Může být použit jako hlavní složka expellantu pro nový typ biologických pesticidů;

3.Má dobrý účinek k úlevě od bolesti a zmírnění zánětu;

4. Používá se jako protizánětlivé léčivé suroviny, jemné chemikálie a také se používá jako léčivo pro vnější aplikaci.


Použití extraktu čistého kapsaicinu

Jídlo

Kvůli pálivému pocitu způsobenému kapsaicinem, když přichází do styku se sliznicemi, se v potravinářských produktech běžně používá k přidávání koření nebo „tepla“ (pikantní), obvykle ve formě koření, jako je chili prášek a paprika. Při vysokých koncentracích způsobí kapsaicin také pálivý účinek na jiné citlivé oblasti, jako je kůže nebo oči. Stupeň tepla zjištěný v potravě se často měří na Scovilleho stupnici. Protože si někteří lidé užívají horko, existuje již dlouho poptávka po kořeněných produktech, jako je kari, chilli con carne a horké omáčky, jako je tabascoová omáčka a salsa.

Farmaceutické použití

Čistý kapsaicinový extrakt se používá jako analgetikum v topických mastech a dermálních náplastech k úlevě od bolesti, obvykle v koncentracích mezi 0,025% a 0,1%. Může být aplikován ve formě krému pro dočasné zmírnění menších bolestí a bolestí svalů a kloubů spojených s artritidou, bolestmi zad, kmenů a výronů, často ve sloučeninách s jinými rubefacenty.




Dotaz