Banner
Domů > produkty >> Kosmetická surovina

Monobenzon prášek

Monobenzon prášek
Kolik z monobenzonu
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Základní informace

Název produktuMonobenzon prášekJiný název4-Benzyloxyfenol
Specifikace99%VzhledBílý prášek
Molekulární vzorecC13H12O2Molekulová hmotnost200.233
ČÍSLO CAS.103-16-2ČÍSLO EINECS203-083-3
Služba OEMAnoStandardníEP nebo USP
CertifikaceISO, Halal, FDATřídyLékařské a kosmetické
Strukturální vzorecmonobenzone powder.png


Co je monobenzonový prášek?

Monobenzon se důrazně doporučuje snížit plak na kůži. V tomto případě jsou melanocyty připojeny imunitním systémem. Melanocyty jsou zodpovědné za produkci melaninu, který dává vlasům nebo barvě kůže.


Výhody

1. Je to sloučenina pro lokální medicínu pro lékařskou pigmentaci.

2. Lokální aplikace u zvířat může snížit vylučování melaninu u melanocytů.

3. Účinek je považován za příčinu odbarvení účinku léčiva v lidském těle.

4. Může způsobit destrukci melanocytů a trvalou pigmentaci.

5. Skin histologie po zabarvení je stejný jako vitiligo.

6. Epidermis je normální, s výjimkou neexistují žádné rozpoznatelné melanocyty.


Aplikace

1.Monobenzon je monobenzyl éter hydrochinonu. Je to bílý, téměř bez chuti krystalický prášek, rozpustný v alkoholu a prakticky nerozpustný ve vodě.

2.It je sloučenina používaná v lokální medicíně pro lékařské pigmentace. Jeho lokální aplikace u zvířat snižuje vylučování melaninu u melanocytů. Tento účinek je považován za příčinu odbarvení účinku léku na člověka. To může způsobit zničení melanocytů, což může způsobit trvalou pigmentaci u pacientů s vitiligo.

3. Jedná se o monobenzyl éter hydrochinonu. Prášek může být smíchán, aby se odbarví krém. Používá se k bělení skvrnité pokožky a vytvoření rovnoměrné, světlé pleti a hladké pleti.

4.Monobenzon je silný depigmentační činidlo pro léčbu pacientů s vitiligo.


Dotaz