Banner
Domů > produkty >> Rostlinný olej >> Nosný olej

pupalkový olej výhody Večerní petrklíčový olej

Večerní petrklíčový olej
Seznam ropných produktů FZBIOTECH
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Základní informace

jméno výrobku

Večerní petrklíčový olej

Jiné jméno

pupalkový éterický olej

Specifikace

GLA 10%, 20%

Vzhled

Světle žlutá čirá kapalina

Vzorek

20 Nabídka zdarma ML

OEM Service

Ano

Extrakční metoda

Lisované za studena

Část rostliny

Semínko

Původ

Čína

Certifikace

ISO, Halal, FDA

Dodavatel

FZBIOTECH

Školní známka

Jídlo a kosmetika


Úvod

Olej z pupalkového pupalku se lisuje za studena semena pupalkové rostliny. Žluté květy jsou pojmenovány pouze proto, že se otevírají v noci. Večerní petrklíč je obyčejná divoká květina vyskytující se v Severní Americe, Evropě a částech Asie. Rostlina je používána domorodými Američany a časnými osadníky jako nutriční podpora a používá se k léčbě nemocí, jako je bolest v krku, bolest žaludku, hemoroidy a modřiny. V posledních 30 letech se také používaly léčivé léky. V posledních 20 letech si tento olej opět získal popularitu díky svým léčivým vlastnostem a nyní se stal běžným doplňkem stravy.


aplikace

Večerní petrklíčový olej má účinky protidoštičkové koagulace, zvyšuje paměť, snižuje selhání ledvin, chrání kůži, inhibuje bakterie, zlepšuje imunitní funkci, zmírňuje zácpu a inhibuje růst tuků atd., A má určité farmakologické účinky. Některé země, například Japonsko, Spojené státy americké a Francie, přijaly zákony vyžadující přidání kyseliny linolové a kyseliny linolenové do oleje na vaření. Krmivo pro děti a starší osoby musí být doplněno kyselinou linolovou a linolenovou. Kyselina linoleová a kyselina linolenová se staly&"hvězdami GG"; kteří se od 21 století zabývají výživou.


Večerní olej má velký terapeutický účinek na kardiovaskulární onemocnění, hyperlipidémii, rakovinu, cukrovku, virové infekce a obezitu.


Večerní pupalkový olej se stále používá ke snižování hmotnosti, vyživování a ochraně pokožky.


Jak ues pupalkový olej?

Při použití v kosmetických a topických aplikacích může být pupalkový olej aplikován přímo na pokožku, aby hydratoval a předcházel akné.

Chcete-li snížit šance na budoucí breakouts, jednoduše dabujte 2 nebo 3 kapky pupalkového oleje na pupínky, abyste usnadnili jejich hojení


2. Pro zvlhčovací směs vhodnou pro použití na suchou a citlivou pokožku smíchejte 5 ml večerního pupalkového oleje, 2 0 ml mandlového oleje a 5 ml jojobového oleje


3. Pro přírodní pleťový olej, který je ideální pro použití na zralou pleť, zkombinujte v kontejneru následující ingredience: 12 ml pupalkový primární olej, 16 ml olej z rýžových otrub, 20 ml avokádového oleje, 2 ml vitamínu E, 4 kapek éterického oleje Neroli a 4 kapek kadidla.


Osvědčení o analýze

Evening Primrose Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Pure Evening Primrose Oil.jpg


Vývojový diagram

Bulk Evening Primrose Oil.jpg


Dotaz