Banner
Domů > produkty >> Kosmetická surovina

Glabridin 40 Prášek

Glabridin 40 Prášek
Kolik z Glabridinu
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Glabridin prášek je jednou z hlavních účinných látek lékořice a je uznáván jako přírodní bělící složka s kompletními funkcemi. Po letech používání se ukázalo, že je bezpečné a účinné. Glabridin je široce používán v mezinárodní špičkové kosmetice. Kromě japonské a korejské kosmetiky obsahují Lancome, Dior a Chanel také Glabridin.

Glabridin powder

Základní informace

Název produktuGlabridin 40 PrášekJiný názevGlabridin (Glabridin)
Specifikace40%, 90%, 98%VzhledNažloutlý hnědý až bílý prášek
Molekulární vzorecC20H20O4Molekulová hmotnost324.37
ČÍSLO CAS.59870-68-7ČÍSLO EINECS611-908-7
Služba OEMAnoStandardníUSP nebo EP
CertifikaceISO, KOŠER, FDATřídyLékařské a kosmetické
Strukturální vzorecGlabridin Powder.png

Glabridin prášek je chemická sloučenina v kořenovém extraktu lékořice(Glycyrrhiza glabra)..

Je to isoflavon. Tento produkt patří do větší rodiny molekul rostlinného původu, a to přírodních fenolů.

Používá se jako přísada do kosmetiky a je uveden v Mezinárodní nomenklatuře kosmetických přísad (INCI).

Je nerozpustný ve vodě, ale rozpustný v organických rozpouštědlech, jako je propylenglykol.


Aplikace

1.Glabridin má odbarvovací a bělící vlastnosti. Inhibuje produkci melaninu, pigmentu, který způsobuje zbarvení kůže;

2.Studie ukazují pozitivní účinky v oblastech, jako je antioxidační ochrana lipoproteinu (LDL) s nízkou hustotou;

3.Inhibice zánětlivé odpovědi a prevence volné tvorby blokováním cyklooxygenázy; Volný radikál,jako jsou superoxidové anionty;

4.Glabridin může také zabránit drsné kůži a má protizánětlivé a antibakteriální účinky.



Dotaz

You Might Also Like