Banner
Domů > produkty >> Rostlinný olej >> Nosný olej

olej z hroznových semínek pro kůži Olej z hroznových jadérek

Olej z hroznových jadérek
FZBIOTECH Olej Seznam
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Olej z hroznových jader, nebo hroznový olej, jak se někdy nazývá, je extrahován ze semen Vitis vinifera botanické, který je obvykle pěstován k výrobě vinných hroznů, i když někdy non-alkoholické hroznové šťávy mohou být také vyrobeny. Obecně však semena a olej ze semen jsou vedlejším produktem procesu výroby vína. Ačkoli často zlikvidovány, semena jsou řekl, aby byl součástí hroznů, které je nejvíce příznivé pro zdraví. Hroznový olej existuje a používá se již více než 6000 let a použití hroznů v potravinách a nápojích bylo rozšířeno po celém středomoří ještě předtím, než byla napsána Bible. Podle Bible, olej byl použit v misce s názvem Pulse, který prorok Daniel je řekl, aby jedli pro své zdraví-posílení vlastností, což poukazuje na skutečnost, že i tehdy, lidé byli vědomi zdravotních výhod, které nabízí hroznových olejů.


Základní infromace

Název produktu

Olej z hroznových jadérek

Jiný název

Olej z hroznových jadérek

Specifikace

Kyselina linolová 68% -87%

Vzhled

Žlutá olejová kapalina

Ukázka

20ML nabídka zdarma

Služba OEM

Ano

Extrakční metoda

Lisované za studena

Rostlinná část

Osiva

Původu

Čína

Certifikace

ISO, Halal, FDA

Dodavatel

FZIBOTECH

Třídy

Potraviny a kosmetika


Úvod

Olej z hroznových jadérek se získává ze semen hroznů, typicky vinných hroznů. Vzhledem k tomu, hroznová semena jsou obvykle vyřazeny jako součást procesu výroby vína, těžba a prodej může být ziskový vedlejší kolej, stejně jako efektivní využití vedlejšího produktu. Ve dvacátém století, hroznových olejů začaly být zpracovány a prodávány v mnohem větším objemu, především ve Spojených státech a Evropě.

V kosmetice je olej z hroznových semen široce používán. To je často v kombinaci s jinými oleji, aby se masážní olej, protože klouže dobře na kůži a má také hydratační vlastnosti. Zdá se, že pomoc při opravě pokožky, jak to má mírně stahující a antiseptické vlastnosti. Výhody našeho oleje se používá jako krátkodobá přírodní konzervační látka v tělesných produktech, zatímco jiní jej integrují do hydratačních krémů, opalovacího krému a sortimentu dalších produktů.


Výhody

1.Regulovat endokrinní poruchy způsobené suchou pokožkou, snížit melanin, bělení kůže, odstranění melasma.

2.Antioxidant, zřeďte skvrnu;

3.Stimulate buněčnou dělení a regeneraci tkání, aktivaci povrchových buněk, snižuje vrásky, a stárnutí.

4.This Hroznový olej realizuje funkci anti-rakoviny prostaty, role anti-jaterní nádor, ale také proti nervovému systému.

5.Suppression a odstranění volných radikálů, hrají roli protirakověrné anti-alergie.


Používá

1.Několik kapek grapeseed carrier oleje lze masírovat do pokožky po holení, protože jeho stahující a antiseptické vlastnosti pomáhají vyživovat, utáhnout a opravit pokožku.

2.It mohou být přidány do kosmetických přípravků, jako jsou balzámy na rty, krémy, zvlhčovače, opalovací krémy a pleťové vody, aby se oddálil vzhled stárnoucí pokožky s jejími antioxidačními vlastnostmi.

3.To očistěte make-up, jako jsou oční linky, oční stíny a řasenky, nalijte několik kapek oleje na bavlněnou pupen a jemně ji otřete přes oční víčka a řasy.

4.To eliminovat lupy a krepatění při současném snížení vypadávání vlasů, mix 10 kapek grapeseed carrier oleje s 2 kapky limetkového esenciálního oleje a jemně vmasírovat do pokožky hlavy, aby kondicionované vlasy a zvýšit jejich jemnost a hladkost.

5. Pro poznávání-posílení masáž hlavy, směs 90 ml (3 fl. oz.) z hroznového oleje se 7 kapkami rozmarýnového oleje před jemně masírovat do pokožky hlavy.


Vývojový diagram

Grape Seed Oil.jpg


grapeseed oil

Grape Seed Oil price.jpg


Dotaz

You Might Also Like