Banner
Domů > produkty >> Kosmetická surovina

kyselina hyaluronová pro kůži Prášek hyaluronát sodný

Prášek hyaluronát sodný
Kyselina hyaluronová FZBIOTECH
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Základní informace o prášku hyaluronátu sodného

jméno výrobku Prášek hyaluronát sodný Jiné jméno Kyselina hyaluronová
Specifikace 99% Vzhled Bílý prášek
Molekulární vzorec C14H22NNaO11 Molekulární váha 403,31
Č. CAS 9067-32-7 EINECS Č. 618-620-0
OEM Service Kapsle nebo pilulky Standard USP nebo EP
Rozpustný Voda Certifikace ISO, KOSHER
Strukturální vzorec Prášek hyaluronát sodný

Hyaluronát sodný se také nazývá sodná sůl kyseliny hyaluronové, což jsou fyziologicky účinné látky, které se v lidském těle široce vyskytují. Jedná se o vysokomolekulární mukopolysacharidy s přímým řetězcem, které se skládají z glukuronové kyseliny a acetylaminohexosové polymerizace. jeho molekulová hmotnost je 1 milion.


Funkce prášku hyaluronátu sodného

1. Může zvýšit pružnost pokožky, odložit stárnutí kůže.

2. Může podporovat proliferaci a diferenciaci epidermálních buněk, odstranění kyslíkových volných radikálů.

3. Může zabránit poškození kůže a opravit jej. Vodný roztok má vysokou viskozitu.

4. Může zhušťovat vodní fázi a po rovnoměrné emulgaci olejové fáze se rovnoměrně přilepí, má stabilní emulgaci. Je to jedna z nejlepších přírodních hydratačních přísad špičkové kosmetiky, dobrá kompatibilita.

5. Tato kyselina hyaluronová může být přidána k téměř jakékoli kosmetice, široce používaná ve smetaně, pleťovém mléku, pleťovém mléku, esenci, čistících prostředcích, koupeli, mycích vlasech, mechu, expanzi, rtěnce a další kosmetice, celkový obsah je 0,05 - 0,5%.


Aplikace práškového hyaluronátu sodného

Doplňky stravy:

Prášek hyaluronátu sodného po perorálním podání po absorpci trávení, zvyšuje in vivo syntézu hyaluronanu jako prekurzor, způsobuje zvyšování množství hyaluronanu v pokožce a dalších organizacích, čímž umožňuje pokožce zvyšovat retenci vody, bohatou elasticitu, redukci vrásek.


Lékařské aplikace:

Mohlo by být použito při oční chirurgii, jako je transplantace rohovky, katarakta, glaukomová chirurgie a chirurgie k opravě oddělení sítnice. Může být také použit k léčbě osteoartrózy kolene. Podávají se jako injekce do kolenního kloubu, o kterých se předpokládá, že doplňují viskozitu kloubní tekutiny, čímž lubrikují kloub, tlumí kloub a vytvářejí analgetický účinek. Rovněž se používá při syntéze biologických lešení pro hojení ran. Tato lešení obvykle obsahují proteiny, jako je fibronektin, které usnadňují migraci buněk do rány. Používá se také v antiadhezivních přípravcích, které se široce používají v pánevní a břišní chirurgii k prevenci pooperačních adhezí.


Kosmetické aplikace:

Hyaluronát sodný má na světě vynikající schopnost udržovat vlhkost, tzv. Přírodní vlhkostní faktor. Jedná se o běžnou složku v přípravcích pro péči o pleť, kterou lze použít jako velmi účinný lokální zvlhčovač. V roce 2003 schválila FDA injekce hyaluronanu pro vyplnění defektů měkkých tkání, které lze použít pro vrásky na obličeji, zvětšení rtů, zmenšení záhybů a vrásek a odstranění jizev.


Konské aplikace:

Používá se při léčbě kloubních poruch u koní, zejména u konkurence nebo těžké práce. Je indikován pro dysfunkce kloubů karpálního a fetálního kloubu, zejména pro synovitidu spojenou s osteoartrózou koní. Může být injikován přímo do postiženého kloubu nebo intravenózně pro méně lokalizované poruchy. Pokud je injikován přímo, může způsobit mírné zahřátí kloubu, ale to nemá vliv na klinický výsledek. Intraartikulárně podávaný lék je plně metabolizován za méně než týden.

Dotaz