Banner
Domů > Znalosti > Obsah

Kosmetická třída VC Ethylether

Oct 30, 2020

VC ethyletherje také známý jako 3-O-ethyl-l-kyselina askorbová, CAS 86404-04-8.It je bílý, bez zápachu, krystalický prášek. Jedná se o velmi užitečný derivát vitaminu C. Je nejen velmi stabilní v chemických vlastnostech, ale také lipofilní a hydrofilní amfifilní látka, která výrazně rozšiřuje svůj rozsah použití, zejména v každodenní chemii. Účinek vitaminu C ethylether je stejný jako u vitaminu C, to znamená, že má účinky bělení, zesvětlení, antioxidaci, podporu syntézy kolagenu, antialergii a protizánětlivosti. Jeho pronikání a absorpce kůže je lepší než vitamin C a další deriváty vitaminu C.

Náš ethylether VC je vyšší než 99,5% s nejlepší cenovou nabídkou. Naše společnost prošla certifikací Halal, Kosher, FDA a SGS a prošla evropskou certifikací benzopyrenu, reziduí pesticidů a certifikací mikrobiologických testů.

FZBIOTECH je profesionální výrobce a dodavatelé VC Ethyl Ether v Číně, po dlouhou dobu spolupráce, zdarma vzorky jsou k dispozici, vítejte kontakt nasales@fengzusw.com. FZBIOTECH, by vždy poskytnout all-in-one řešení.

Back