Banner
Domů > Znalosti > Obsah

Co je frakcionovaný kokosový olej?

Mar 18, 2017

Frakcionovaný kokosový olej je zlomek kokosového oleje. Víme, že kokosový olej je dobrý pro zdraví a existuje několik dalších věcí, které velmi dobře známe o kokosovém oleji. Je převážně složen z nasycených mastných kyselin a je bohatý na mastné kyseliny se středním řetězcem. Být bohatý na nasycené mastné kyseliny, je vysoce stabilní, ale lidská přirozenost je taková, že nikdy není spokojena nebo tvrdí. Vždy hledá další.

Proto jsme začali hledat stabilnější formu oleje, která by byla prospěšnější i pro zdraví, kromě toho, že má velmi dlouhou životnost a všechny vlastnosti kokosového oleje. Výsledkem bylo "frakcionovaný kokosový olej".

Frakcionovaný kokosový olej.jpg

Co je frakcionovaný kokosový olej?

Jak název napovídá, frakcionovaný kokosový olej je zlomek kokosového oleje, ze kterého jsou odstraněny téměř všechny triglyceridy s dlouhým řetězcem, takže ponechávají hlavně triglyceridy středního řetězce a dělají z nich absolutně nasycený olej. Tato nasycení poskytuje velmi, velmi dlouhou životnost a značně zvýšenou stabilitu.

Kromě toho frakcionace zvyšuje komparativní koncentraci kyseliny kapronové a kyseliny kaprylové, čímž dává více antioxidačních a dezinfekčních účinků.

Příprava frakčního kokosového oleje

K tomu se nejprve provádí hydrolýza kokosového oleje. Poté se produkt podrobí parní destilaci za získání frakcionovaného kokosového oleje. Výsledkem je tenký olej plný triglyceridů středního řetězce.

Složení frakčního kokosového oleje

Frakcionovaný kokosový olej se skládá převážně z kaprinových a kaprylových kyselin.

Použití frakčního kokosového oleje

Jelikož je tenký a stabilní, má spoustu využití, které lze obecně rozdělit do následujících aplikací.

Kosmetika

To je široce používán v přípravě mýdla, pleťové vody, masti a další kosmetiku.

Aromaterapie

Používá se jako nosný olej, protože usnadňuje vstřebávání jiných olejů a bylinných extraktů.

Léky

Používá se díky antiseptickým a dezinfekčním účinkům.

Péče o vlasy

Používá se také v řadě aplikací péče o vlasy.

Kuchařské využití

Používá se při vaření, protože není snadno rančí a je velmi stabilní.

Kde koupit frakcionovaný kokosový olej?

Můžete mít hluboké pochopení frakcionovaného kokosového oleje . Xi'an Fengzu Biologické Techology Co, Ltd, jako Čína profesionální dodavatel monomeru, se věnuje poskytování různých monomerů s výhodnou cenu. E-mail můžete odeslat na adresu sales@fengzusw.com přímo za konkurenční cenu a odborné znalosti. Pro dlouhodobou spolupráci jsou k dispozici bezplatné vzorky. Těšíme se na váš dotaz.


Back