Banner
Domů > Znalosti > Obsah

Co je Vc ethyl ether, kyselina etyl-askorbová, použití a přínosy

May 19, 2017

Druhým názvem ethylether je kyselina etyl-askorbová, je to přirozeně se vyskytující organická sloučenina s antioxidačními vlastnostmi. Je to bílá pevná látka, ale nečisté vzorky mohou vypadat nažloutlé. Dobře se rozpouští ve vodě, aby se získaly mírně kyselé roztoky. Kyselina askorbová je jedna forma vitaminu C, která byla původně nazývána kyselinou L-hexuronovou, ale když bylo zjištěno, že má aktivitu vitaminu C u zvířat ("vitamin C" je definován jako vitaminová aktivita, ne tehdy specifická látka), bylo navrženo jej přejmenovat. Nový název, kyselina askorbová, pochází z a (což znamená "ne") a scorbutus (kormorán), což je onemocnění způsobené nedostatkem vitaminu C. Vzhledem k tomu, že pochází z glukózy, mnoho nehumánních zvířat je schopno produkovat ale lidé ji vyžadují jako součást své výživy. Jiné obratlovce, které postrádají schopnost produkovat kyselinu askorbovou, zahrnují některé primáty, morčata, teleosty, netopýři a některé ptáky, které všechny vyžadují jako dietní mikronutrient (tj. Ve formě vitamínů)

Použití kyseliny etyl-askorbové

Kyselina etyl-askorbová se používá hlavně pro léčebné účely. Také jako dobrá zdravotní péče produkt suroviny pro tablety nebo kapsle. Je to oblíbená surovina pro bělení kůže na kůži. Dále může být použita pro soukromou osobní péči. Vzhledem k charakteristickým vlastnostem oleje a vody, je to velmi výhodné v aplikaci receptů. To je široce používán v gelu, esence, krém, krémové bílé skvrny, anti-stárnutí a další produkty péče o pleť.

Jako derivát vitaminu C, kyselina etyl-kyselina askorbová nabízí výhody, jako je zjasňování pokožky, antioxidační aktivita a kondicionování pokožky. Způsob, jakým se kyselina etyl-kyselina askorbová vyrábí, pomáhá zvýšit stabilitu molekuly při zachování kvalit vitaminu C. Vitamin C je jedním z nejdůležitějších vitamínů v anti-stárnutí pleti. Najdete ho v řadě produktů, jako jsou zvlhčovače, sérum, mytí na obličej a cílená ošetření zaměřená na zlepšení skvrn, tmavých skvrn a kruhů pod očima. Vitamín C může být konzumován prostřednictvím doplňků a citrusových plodů, je to však velmi účinná složka. Výhody vitaminu C byly důkladně zdokumentovány výzkumnými pracovníky a zůstává jedním z nejúčinnějších složek, které jsou odpovědné za obnovu kožních buněk.

Výhody ethyletheru Vc

1. inhibovat aktivitu tyrosinázy a inhibovat tvorbu melaninu, redukující melanin je bezbarvý, vysoce účinný bělící prostředek na pokožce.

2.VC éter se přímo podílí na dermální vrstvě syntézy kolagenu a opravuje aktivitu kožních buněk, zvyšuje kolagenový protein, čímž se vyplňuje kůže, stává se pružnou, pokožka hladká a jemná.

3. Kozmetika má vynikající antioxidační účinek, zajišťuje, aby použití VC, relativní vztahy mezi VC a VC ethyl éteru bylo velmi stabilní a nemění barvu. Opravdu dosáhnete bělícího efektu.

4.potentní antibakteriální protizánětlivé, anti-japonské světlo způsobené zánětem.

5. s lipofilní a hydrofilní strukturou, snadnou absorpcí kůže, může dosáhnout dermis.

Kde koupit Ethyl-kyselina askorbová?

Můžete mít hluboké pochopení kyseliny etyl-askorbové. Xi'an Fengzu Biologické Techology Co, Ltd, jako Čína profesionální dodavatel monomeru, se věnuje poskytování různých monomerů s výhodnou cenu. E-mail můžete odeslat na adresu sales@fengzusw.com přímo za konkurenční cenu a odborné znalosti. Pro dlouhodobou spolupráci jsou k dispozici bezplatné vzorky. Těšíme se na váš dotaz.



Back