Banner
Domů > produkty >> Rostlinný olej >> Nosný olej

jojobový olej na kůži 100 Čistý jojobový olej

100 Čistý jojobový olej
FZBIOTECH Olej Seznam
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Základní infromace

Název produktu

100 Čistý jojobový olej

Jiný název

Jojobový olej

Specifikace

100% čistě přírodní

Vzhled

Jasně žlutá kapalina

Ukázka

20ML nabídka zdarma

Služba OEM

Ano

Extrakční metoda

Lisované za studena

Rostlinná část

Osiva

Původu

Čína

Certifikace

ISO, Halal, FDA

Dodavatel

FZIBOTECH

Třídy

Potraviny a kosmetika


Úvod

100% Pure Jojoba olej je jasný, zlato-barevné, nenasycené tekuté vosk bez vůně nebo mastný pocit. Jojobový olej je chemicky tekutý vosk, nikoli olej, tj. Neexistuje žádná glycerin páteř v jojobové chemické struktuře jako v tucích a olejích. Jojobový olej dává málo nebo žádné kalorie při konzumaci, protože nemá žádné velké množství mastných kyselin, které jsou obvykle ve struktuře tuků a olejů. Tento tekutý vosk zůstává mazivem v trávicím systému a rozhodně nemá cholesterol.


Funkce

Vzhledem k tomu, že se skládá z voskových esterů, je to extrémně stabilní látka a nezhoršuje se snadno a struktura se velmi podobá struktuře vašeho kožního mazu, což z něj činí vynikající hydratační krém a ideální pro všechny typy pleti.

Jojobový olej se nachází jako přísada v mnoha kosmetických přípravcích, zejména těch, které jsou uváděny na trh jako vyrobené z přírodních složek. Zejména, tyto produkty běžně obsahující jojoba jsou pleťové vody a zvlhčovače, vlasové šampony a kondicionéry. Nebo čistý olej sám může být použit na kůži, vlasy, nebo kůžičky.

Obsahuje mystickou kyselinu, která má také protizánětlivé akce, a protože má podobné složení jako vlastní oleje na kůži, rychle se vstřebává a je vynikající pro suchou a zralou pokožku, stejně jako zanícené podmínky.

Je-li dobré výživné složky je zapotřebí pro péči o vlasy, to je také někdy přidán do komerčních produktů péče o vlasy, ale vzhledem k nákladům na jojobový olej, množství tak zahrnuty jsou nízké.

To může být ve většině případů použit na akné kůži bez problémů, protože pomáhá kontrolovat akné, je to také antioxidant - takže olej se nestane žluklý a může zabránit žluklosti v jiných olejích. Může být použit čistý v masáži, nebo může být smíchán s jinými nosnými oleji.


Zkušební protokolz Jojobového oleje

Vzhled

Jasně žlutá kapalina

Zápach

velmi lehký zápach, slabá charakteristika

Měrná hmotnost

0.852-0.869

Index lomu 20°c

1.4600-1.4860

Jodový index

79-90

Index kyseliny (mg KOH/g)

max 1

Index saponifikace (mg KOH/g)

88-96

Nezmýdelnitelná hmota (g/100 mg)

maximálně 55 %

Peroxid Index (meq. O2/kg)

max 2

Složení mastných kyselin:

Kyselina plamitická (C 16:0)

Kyselina plamitoleová(C 16:1)

Kyselina oleová (C 18:1)

Kyselina gadoleová (C 20:1)

Kyselina behenová (C 22:0)

Kyselina eruková(C 22:1)

Kyselina nervonová (C 24:1)

Ostatní

 

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>



Vývojový diagram

Jojoba Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Jojoba Oil price.jpg



Dotaz