Banner
Domů > produkty >> Monomer

Prášek kyseliny gallové

Prášek kyseliny gallové
Specifikace: 90%, 95%
Č. CAS: 149-91-7
Standardní: USP nebo EP
Certifikace: ISO, Halal, FDA
Výhoda: Vzorek zdarma, GMP Standard, Profesionální výrobce
Seznam produktů FZBIOTECH
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Prášek kyseliny gallové je kyselina trihydroxybenzoová, kyselina fenolová, organická kyselina, známá také jako kyselina 3,4,5-trihydroxybenzoová, která se nachází v ořechech, škumpě, dubové kůře, čajových listech, vilínu a dalších rostlinách. Skupiny kyseliny gallové se obvykle spojují za vzniku dimerů, jako je kyselina ellagová. Hydrolyzovatelné taniny se během hydrolýzy rozkládají za získání kyseliny gallové a glukózy nebo kyseliny ellagové a glukózy, které se nazývají gallový tanin a ellagický tanin.


Základní informace

jméno výrobku

Prášek kyseliny gallové

Jiné jméno

Kyselina gallová

Specifikace

90%, 95%

Vzhled

Jemný bílý až žlutý prášek

Vzorek

Nabídka zdarma

Typ extrakce

Extrakce rozpouštědlem

Standard

CP2015

Certifikace

ISO, Halal, FDA

Dodavatel

FZBIOTECH

Školní známka

Potraviny a lékařské

Molekulární vzorecC7H6NO5Molekulární váha170.13
CAS149-91-7Zkušební metodaHPLC


Výhody

1. Kyselina gallová má funkci antioxidačních a antimikrobiálních látek;

2. Kyselina gallová může zlepšit schopnost odolávat chorobám těla, funkci jater a gastrointestinálního systému;

3. Kyselina gallová má funkci léčby chronického průjmu a úplavice;

4. Kyselina gallová má funkci rozptylování tepla, diuretik, odstranění podrážděnosti, ochlazení krve a detoxikaci;

5. Kyselina gallová může zvýšit imunitu.


aplikace

1. Prášek z kyseliny gallové lze vyrobit na víno, konzervy, kondenzovanou šťávu atd.;

2. Lze použít ve farmaceutických výrobcích.

3. Lze použít jako aktivní složky produktů péče o pleť v kosmetice.

4. Může být v barvivech, chemických látkách a organické syntéze, stejně jako v analýze vzácných kovů.



Dotaz

Mohlo by se Vám také líbit