Banner
Domů > produkty >> Rostlinný olej >> Esenciální olej

přínosy silice pačuli Čistý pačuli olej

Čistý pačuli olej
Specifikace: 100% Pure Natural
Ukázka: 20ML nabídka zdarma
Certifikace: ISO, Halal, FDA
Výhoda: Volný vzorek, standard GMP, profesionální výrobce
FZBIOTECH Olej Seznam
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Teplá, kořeněná, pižmová a smyslná vůně esenciálního oleje Pure Patchouli je běžně spojena s hippy generací a označována jako "vůně šedesátých let". Tento olej je odvozen z listů vysoce ceněné rostliny Pačuli, která patří do rodiny dalších známých aromatických rostlin, včetně levandule, mincovny a šalvěje. Pačuli je domácí a značně kultivované v tropických oblastech, jako je Brazílie, Havaj a asijské oblasti, jako je Čína, Indie, Malajsie a Indonésie. V asijských zemích, to bylo tradičně používáno v lidové medicíně k léčbě problémů s vlasy, jako jsou lupy a mastná pokožka hlavy, stejně jako podráždění kůže, jako je sucho, akné, a ekzém.


Základní infromace

Název produktu

Čistý pačuli olej

Jiný název

Pačuli olej

Specifikace

100% čistě přírodní

Vzhled

Hnědá červená kapalina

Ukázka

20ML nabídka zdarma

Služba OEM

Ano

Extrakční metoda

Parní destilace

Rostlinná část

Listy

Původu

Čína

Certifikace

ISO, Halal, FDA

Dodavatel

FZIBOTECH

Třídy

Potraviny a kosmetika

Čistý pačuli olej je vyroben z listů pačuli a větví pačuli. Suroviny jsou čištěny parní destilací a rafinovány. Podíl surovin a výnos je 2% -3,5%. Pačuli olej má širokou aplikační historii a může být použit ve farmaceutickém, kosmetickém, vonném a průmyslovém průmyslu.


Funkce

1.Zdravotní přínosy esenciálního oleje Pačuli lze připsat jeho vlastnostem jako antiseptikum, antidepresivum, antifrazistii, afrodiziakum, stahující, deodorant, diuretikum, febrifuge, insekticid, cikatrisant, cytophylaktický, fungicid, sedativní a tonikum.

2. Insekticidní a odčervující vlastnosti tohoto oleje jsou známy, zejména proto, že se používá k ochraně oděvů a tkanin před hmyzem. S rozvojem historie, více zdravotních přínosůpačuli esenciální olejbyly objeveny.


Aplikace

1. Je účinný při plísňové a bakteriální infekci a je velkou pomocí pro kousnutí hmyzem. Díky svým vynikajícím diuretickým vlastnostem je účinný v boji protiproti zadržování vody, zmírnění zácpy, snížení hmotnosti, může být také použit jako repelent proti hmyzu a může být použit k léčbě jakékoli závislosti na látce.

2. Čistý pačuli olej má uzemnění a vyvažování vliv na emoce,což může eliminovat ospalost při současném zvýšení důvtipu, úzkosti a antidepresivní schopnosti. Říká se, že také vytvořit vášnivou atmosféru.

3. Na pokožce je tento olej jedním z nejaktivnějších a je vynikajícím tkáňovým regenerátorem, který pomáhá stimulovat růst nových kožních buněk. Při hojení ran nejen podporuje rychlejší hojení, ale také pomáhá předcházetnevzhledné jizvykdyž se rána zahojí.

4. Pure Pačuli olej je velmi účinný při odstraňování drsné, popraskané a příliš dehydratované kůže a může být použit k léčbě ekzému, vředy, akné, vředy, plísňové infekce, stejně jako poruchy pokožky hlavy.

5.Kromě toho má velkou deodorizační akci,což je užitečné, když se cítíte horké a problémové, při současném snížení zánětu a pomáhá rány léčit.


Zkušební protokol o pačuli oleji

Pure Patchouli Oil

FZBIOTECH Package

Patchouli Oil price.jpg


Dotaz

Mohlo by se Vám také líbit