Banner
Domů > produkty >> Rostlinný olej >> Esenciální olej

anýzu star esenciální olej Esenciální olej z badyázu

Esenciální olej z badyázu
Specifikace: ≥85% anethole
Ukázka: 20ML nabídka zdarma
Certifikace: ISO, Halal, FDA
Výhoda: Volný vzorek, standard GMP, profesionální výrobce
FZBIOTECH Olej Seznam
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Badyáník pochází z Illicium verum, což je druh stálezeleného stromu pocházejícího z určitých částí Vietnamu a Číny. Star Anise Esenciální olej má vůni podobnou černé lékořice. Badyánový olej může být užitečný v difuzoru a inhalátoru směsi určené k pomoci zmírnit bronchitidu, nachlazení a chřipku.


Základní infromace

Název produktu

Esenciální olej z badyázu

Jiný název

Badyálový olej

Specifikace

≥85% anethole

Vzhled

Světle žlutá kapalina

Ukázka

20ML nabídka zdarma

Služba OEM

Ano

Extrakční metoda

Parní destilace

Rostlinná část

Osiva

Původu

Čína

Certifikace

ISO, Halal, FDA

Dodavatel

FZIBOTECH

Třídy

Potraviny a kosmetika


Funkce produktu

Esenciální olej z badyáku dodává chuť lékům, zubním pastám, bonbostem a alkoholickým nápojům. Vybaven pokročilým procesem, prošel certifikacemi ISO, KOSHER, FDA. A slibujeme, že to nezpůsobí žádné vedlejší účinky lidského těla, což je spolehlivé a bezpečné.

 

Popis produktu

Badyální esenciální olej může být ideální chemická látka používaná k léčbě různých lékařských nepohodlí a nemocí. Extrahuje se z rostliny fenyklu a roste v kusech s tenkými opeřenými listy a drobnými žlutými květy. Kromě toho může být použit jako konzervační, antispazmodický, karminativní, diuretikum, adjuvantní, analgetický, konzervační, deodorant, diuretikum, booster, stimulant, a žaludeční medicína.

 

Zkušební zpráva o staraný esenciální olej

Položky kontroly

Na

Standardní

Výsledky zkoušek

Znak

Bezbarvá nebo slabě žlutá krystalická kapalina, vůně podobná s badyákem.

Kvalifikované

Relativní hustota

0.975—0.988

Kvalifikované

Lomu

1.553-1.560

Kvalifikované

Specifické otočení

+1°— -2°

Kvalifikované

Bod mrznutí

15,5 °C

Kvalifikované

Rozpustnost

Solublein 90% ethylalkohol

Kvalifikované

Obsah

S anýzovým kafrem více než 85%

Kvalifikované



Star Anise Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Star Anise Oil price.jpg


Dotaz

You Might Also Like