Banner
Domů > produkty >> Kosmetická surovina

Tetrahexyldecyl askorbát vitaminu C.

Tetrahexyldecyl askorbát vitaminu C.
Seznam produktů FZBIOTECH
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Ascorbyl tetraisopalmitát se vyrábí smícháním vitaminu C s kyselinou isopalmitovou. Čím se liší od ostatních? Je rozpustný v oleji, takže proniká pokožkou rychleji než jakákoli jiná forma vitaminu C. Naše pokožka má lipidovou (olejovou) ochrannou vrstvu, která udržuje vlhkost a klíčí ven. Pokud jste na hodinách chemie věnovali pozornost, víte, že voda a olej se nemísí. To je důvod, proč cokoli na vodní bázi potřebuje pomocnou ruku dobrého dodacího systému, aby pronikl vaší pokožkou. Ascorbyl Tetraisopalmitát je rozpustný v oleji, takže snadno vklouzne do pokožky.


Základní informace

jméno výrobku

Tetrahexyldecyl askorbát vitaminu C.

Jiné jméno

VC-IP Liquid, ASCORBYL TETRA-2-HEXYLDECANOATE , Tetrahexyldecyl askorbát

Specifikace

99%

Vzhled

Bezbarvá až světle žlutá kapalina

Molekulární vzorec

C70H128O10

Molekulární váha

1129.76

Č. CAS

183476-82-6

Vzorek

Nabídka zdarma

Standard

USP nebo EP

Certifikace

ISO, Halal, FDA

Dodavatel

FZBIOTECH

Školní známka

Farmaceutické a kosmetické

Strukturní vzorec

Tetrahexyldecyl ascorbate


Výhody

1. Studie ukazují, že askorbyl tetraisopalmitát zůstane v kožních buňkách čtyřicet až osmdesátkrát delší než kyselina askorbová a bude mít až čtyřnásobný účinek ;

2.Ascorbyl Tetraisopalmitát může inhibovat intracelulární aktivitu tyrosinázy a produkci melaninu;

3.Tetrahexyldecyl askorbát vitaminu C.může snížit poškození buněk / DNA způsobené UV (anti-UV / anti-stress) ;

4.Tetrahexyldecyl askorbátmůže zabránit peroxidaci lipidů a stárnutí pokožky ;

5. Může snížit trans-epidermální ztrátu vody ;

6. Může viditelně zlepšit strukturu a vrásky.


Protokol o zkoušce

Ascorbyl Tetraisopalmitate


Hot Tags: vitamin c tetrahexyldecyl askorbát, Čína, výrobci, dodavatelé, velkoobchod, cena, nejlepší, hromadné, na prodej

Dotaz

You Might Also Like